securitylandlogo_site

Securityland lanceert in primeur een prepaid meldkamer formule!

Prosecurity, dat sinds enige tijd deel uitmaakt van Securityland, lanceerde enkele jaren geleden al monitoringdiensten om de geïnstalleerde alarmsystemen vanop afstand te kunnen bewaken en de veiligheid ervan te verhogen.

Deze diensten bestonden uit meerdere formules, zowel met als zonder meldkameraansluiting en de klanten konden maandelijks omschakelen tussen de verschillende formules.

Vanaf 2 juni komt er in grote primeur een APP voor de eindgebruiker waarmee hij zelf z’n contactpersonen en meldkameraansluiting kan beheren.

Uniek is dat er voortaan credits kunnen aangekocht worden voor het gebruik van de meldkamer waardoor er eigenlijk een prepaid formule ontstaat, met deze credits kan de klant zelf beslissen wanneer hij de meldkamer nodig heeft en zo enkel betalen voor de periode dat de meldkamer effectief actief staat in de app.

Op deze manier wordt de drempel om de meldkamerdienst te activeren veel kleiner en hoeft er geen contract meer afgesloten te worden.

Wens je op de hoogte gehouden te worden over de ontwikkelingen?

Securityland

De diensten van installatie en onderhoud van alarm- en camerasystemen worden aangeboden en uitgevoerd door Alvem Security BV (KBO BE0444359374), Home Watch BV (KBO BE0461140770), Easysafe BV (KBO BE0689875381) of Prosecurity BV (KBO BE0465346513) die allemaal erkend zijn door het MiBZ als installateur voor alarm- en camerasystemen.

Op zoek naar een job?

Bij Securityland zijn we innovatief, eerlijk, gedreven en fier op onze prestaties! We werken op een gestructureerde manier en beter dan de norm, dus we voorzien onze medewerkers van alle tools en middelen om zich optimaal te kunnen inzetten en zorgen voor een leuke sfeer.

© 2023 Securityland NV

Volg ons