Terreinbeveiliging,  
Buitendetectoren 
Hekwerkdetectie
Schrikdraadbeveiliging 
Thermische cameras

Terreinbeveiliging

In sommige gevallen is traditionele beveiliging van het gebouw niet meer voldoende en dienen we te zorgen voor een optimale terreinbeveiliging.

Buitendetectoren

Buitendetectoren zijn relatief goedkoop en worden vooral gebruikt op kleine terreinen (ook veelvuldig gebruikt in prive woningen.) en ter aanvulling van hekwerkdetectie of schrikdraad beveiliging.

Hekwerkdetectie

Hekwerkdetectie zorgt ervoor dat het doorknippen of overklimmen van uw herkwerk gedetecteerd wordt. Dankzij uitgebreide signaalanalyse zal het niet vals gaan op voorbij rijdende voertuigen of wind.

Schrikdraadbeveiliging

Schrikdraadbeveiliging zorgt ervoor dat inbrekers een stroomstoot krijgen bij het doordringen of overklimmen van uw hekwerk. Deze oplossingen worden tegenwoordig veelvuldig gebruikt omdat de stroomstoot niet dodelijk is en het een sterk afschrikkend effect heeft.

Slimme camera’s

Dankzij camera’s met geavanceerde beeldanalyse kunnen we een volledig terrein of object bewaken en alarm slaan bij indringen van de perimeter. Tevens zijn er oplossingen voor het detecteren van brand (bv. elektrische voertuigen / laadinfrastructuur), niet gewenste gedragingen (bv. vandalisme) en nog vele andere toepassingen.

Vraag uw PERSOONLIJKE offerte aan

Vul hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op. Wij nemen enkel contact op over deze aanvraag en blijven u niet lastigvallen.

Offerte form (#9)

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en wij komen zo snel mogelijk op jouw vraag terug.

Offerte form Popup